• Beste leden, vrijwilligers en alle overige betrokkenen van Beek Vooruit,

   

  Bijna zijn we aan het eind van het jaar 2020 gekomen. Een bijzonder en bizar jaar waarin helaas veel mensen te maken hebben gehad met de verschrikkelijke gevolgen van het Corona-virus. Corona heeft ook invloed gehad op het reilen en zeilen bij Beek-Vooruit. Het was op en af met de activiteiten. Voor iedereen bijzonder lastig en constant aanpassen.

  Gelukkig hebben we de junioren nog enigszins kunnen laten trainen. Voor de senioren hebben we helaas bijna niets kunnen doen.

  Wij willen als bestuur onze waardering en dank uitspreken voor alle vrijwilligers die er, ondanks de maatregelen die constant wijzigden, de moed in hielden en toch actief bleven! Dank daarvoor.

  Ook waarderen wij het enorm dat jullie, onze leden, de vereniging trouw zijn gebleven. Ondanks het feit dat Beek Vooruit een stuk minder voor jullie heeft kunnen betekenen dan wat jullie van ons gewend zijn in een normaal jaar.

  Ons geduld wordt nog langer op de proef gesteld, want we zijn er nog niet. Hopelijk kunnen we snel weer het veld op, trainen, competitie spelen, toeschouwers ontvangen en in de kantine elkaar weer fysiek ontmoeten! Wij kijken er naar uit!

  Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2021!