• Algemeen

  Bijgewerkt: september 2022

  v.v. Beek Vooruit. Een Waarde(n)volle Club"
  Onze vereniging is deelnemer aan het project “De Waarde(n)volle Club”. Het betreft het nadrukkelijk vragen van aandacht voor de normen en waarden binnen de voetbalsport. Samen met clubs uit de omgeving is op 25 augustus 1999 een intentieverklaring ondertekend. Als uitvloeisel hiervan wensen jeugdspelers elkaar door het geven van een hand een prettige wedstrijd. Dit als teken van verbondenheid met de tegenstander en om uiting te geven aan een goed voornemen om correct en eerlijk te spelen. Na afloop van een wedstrijd bedanken spelers elkaar met een handdruk, waardoor de momenten gewist worden waarop zij elkaar niet als medespeler zagen. Een ander uitvloeisel van de afspraak is dat geen commentaar gegeven wordt op het handelen van de scheidsrechter.

  Missie Beek Beek Vooruit
  Beek Vooruit is een Beekse voetbalvereniging waar plezier, prestatie en respect voor elkaar en onze gasten hoog in het vaandel staan. Beek Vooruit draait op vele vrijwilligers: mensen die beloond worden met de gemoedelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid van Prinsenbeek. Lid zijn van Beek Vooruit is een eer. Wij zijn een waarde(n)volle club. We willen winnen, maar met fatsoen en respect voor de tegenstanders, de scheidsrechter, het publiek en de materialen op de sportparken. Onze gasten, - tegenstanders, scheidsrechters, publiek, sponsoren - zijn van harte welkom. Ook van onze gasten verwachten wij respect voor Beek Vooruit en ons Sportpark “de Heikant”. Beek Vooruit wil het voetbalpubliek en de genieters in onze kantine blijven boeien en binden. Als echte Beekse club zal dat alleen lukken door de combinatie van elk jaar weer bouwen, elkaar kennen en veul leut. We zijn blij met de financiële steun van onze sponsors. De relatie met andere verenigingen in het dorp is ons lief, met name die met onze buren: Tennis Vereniging Prinsenbeek en de Hockey Club Prinsenbeek.

  Technisch beleid
  Beek Vooruit heeft als doelstelling om met haar eerste elftal een stabiele tweedeklasser te zijn. Het team dient daarbij zoveel mogelijk te bestaan uit spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. Vandaar dat het van groot belang is om te beschikken over een optimaal Technisch Beleidsplan, dat is afgestemd op de eigen vereniging. De doelstelling van dit Beleidsplan is om te zorgen voor een zo optimaal mogelijk voetbalklimaat voor spelers, trainers, elftalbegeleiders en andere betrokkenen, werkzaam binnen de vereniging. Het uiteindelijke doel is het verhogen van het voetbalniveau voor zowel selectie- als recreatieve spelers. Het technisch beleidsplan moet concrete handvatten voor het totale jeugdkader bieden. Op deze manier kunnen alle jeugdtrainers en elftalbegeleiders eenduidig te werk gaan om de jeugdspelers op een plezierige, zinvolle en verantwoorde wijze op te leiden. Door de verhoging van de kwaliteit van de jeugdopleiding, zal de doorstroming van jeugdspelers naar de senioren sterk kunnen vergroten. Een van de uitgangspunten van het plan is om een rode draad binnen de totale opleiding te krijgen, van de JO8-pupillen tot aan de senioren.

  De vereniging wil met dit technisch beleidsplan een ieder een handvat bieden om ieder kind op zijn/haar niveau te laten ontwikkelen.
  Uiteraard zal het Technisch Beleidsplan jaarlijks geëvalueerd worden en eventueel worden bijgesteld. Je leest er alles over in het volledige technisch beleidsplan 2020-2025

  Alle informatie over Beek Vooruit in één document!
  Wij hebben al onze informatie over Beek Vooruit in één document gebundeld. Lees hier alles over bestuur, beleid, organisatie, trainingen, NAC Old Stars, sponsorcommissie, wedstrijdvormen, kortom alles wat je wilt weten over Beek Vooruit!