• Een schitterend avondje NAC op de Beek!!

  19 jul 2023 Beheerder
 • Op een mooie zomeravond in juli 2023 verzamelden meer dan 3.000 enthousiaste toeschouwers zich op Sportpark De Heikant voor een oefenwedstrijd tussen Beek Vooruit 1 en het spraakmakende NAC Breda. Deze avond zou blijken dat supporters echt de 12e man kunnen zijn, aangezien op deze 12e juli maar liefst 12 doelpunten werden gescoord! 

 • Iedereen bedankt voor een fantastische avond!
  De ambiance was ongeëvenaard en zowel de teams van Beek Vooruit als van NAC Breda voelden de energie van het publiek. Met zoveel aanwezigen en een fantastische organisatie werd het een memorabele avond. Deze avond zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder de onschatbare inzet van talloze vrijwilligers en de gulle bijdragen van sponsoren. 
  Beek Vooruit wil dan ook op de eerste plaats alle vrijwilligers die aan deze avond hebben bijgedragen hartelijk bedanken! Hun steun heeft het hart van de vereniging maar ook het gemeenschapsgevoel versterkt.
  De Sponsorcommissie van Beek Vooruit kijkt ook met trots terug op een zeer succesvol evenement dat mede dankzij hun inspanningen is gerealiseerd. Hun betrokkenheid en steun hebben ervoor gezorgd dat deze bijzondere wedstrijd voor alle leden en voetbalfans uit de regio mogelijk werd gemaakt.

  We bedanken ook NAC Breda en alle sponsoren die via de Stichting Sponsoring Beek Vooruit hun bijdrage voor deze wedstrijd hebben gegeven. Ook zonder hen was deze avond niet mogelijk geweest. Je ziet hiernaast de logo's van de bedrijven die de wedstrijd (financieel) ondersteund hebben.

 • Schitterende foto's en het programmaboekje
  Twee fotografen hebben deze mooie avond en wedstrijd op de gevoelige plaat vastgelegd. We hebben deze foto's op onze site geplaatst:
  Klik hier voor de foto's van Dennis de Kanter
  en klik hier voor het album van Maric Media.

  Wil je het progammaboekje nog eens nalezen? Klik dan hier voor het programmaboekje

 • Opmerkingen of tips? 
  Heb je nog tips, adviezen of opmerkingen? Of wil je ook graag een bijdrage leveren aan de vereniging, mail dan naar: communicatie@beekvooruit.nl

  Fijne vakantie!
  Voordat het nieuwe seizoen weer van start gaat gaan we tijdens een welverdiende vakantie nog eens nagenieten van deze sprankelende avond! Graag zien we elkaar weer na de zomer op Sportpark De Heikant. 

  Met sportieve groet,
  Bestuur Beek Vooruit
  Bestuur Stichting Sponsoring Beek Vooruit