• Een cheque van € 600 voor de Zonnebloem!

  9 jan 2023 Beheerder
 • Afgelopen zaterdag vond - onder gelukkig droge weeromstandigheden - de sponsorloop van Beek Vooruit plaatst. Dit nadat het een aantal jaren niet door kon gaan vanwege de Corona-pandemie. In totaal legden ruim 100 deelnemers het door de toernooicommissie aangelegde parcours af.  

  Sponsorloop
  De traditionele sponsorloop koppelt een sportieve prestatie aan een goed doel. Voor 2023 was dit goede doel de afdeling Prinsenbeek van de Zonnebloem. Deze liefdadigheidsorganisatie verzorgt onder andere attenties voor de inwoners van ons dorp bij ziekte of andere bijzondere omstandigheden. Onder applaus van de toeschouwers werden door de (jeugd-)teams op verschillende starttijden tot wel vijf rondjes van circa 735 meter rond het veld gelopen.

  Iedereen bedankt!
  De deelnemers betaalden € 2,- voor de deelname. Ook was een heerlijke kop soep of een warme beker chocolademelk te koop. Deze etenswaren werden gratis ter beschikking gesteld door JUMBO Miegielsen. Ook leverde Martin Verstegen zijn bijdrage door de sponsorloop te voorzien van commentaar, wat hij als geen ander kan. Van de scouting werden de spullen voor de bereiding van de soep en chocomelk geleend. De EHBO heeft ook weer geheel belangeloos eerste hulp verleend daar waar dit nodig was.

  Nieuwjaarsbijeenkomst
  Na afloop werd in de kantine aan de Heikant de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. Hierbij werd ook de loterij met prachtige prijzen gehouden en werd de totale opbrengst bekend gemaakt. Beek Vooruit haalde een mooi bedrag op van € 600 welke geheel bestemd is voor de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek.

  Bedankt!
  Beek Vooruit bedankt de toernooicommissie, aangevoerd door Kees Mol, voor de goede organisatie. De vrijwilligers van de Zonnebloem en Beek Vooruit voor hun inzet. En tenslotte de deelnemers voor hun financiële bijdrage en het lopen. Supporters voor het aanmoedigen!