• Afgelopen week werden wij opgeschrikt door het droevige bericht van het overlijden van Paul van der Aa. Paul werd 79 jaar en heeft, door zijn grote inzet als vrijwilliger, veel betekend voor Beek Vooruit.

  Paul was jarenlang verkoper van lootjes voor prijzen bij wedstrijden van Beek Vooruit 1, zoals een volle tas met boodschappen of de wedstrijdbal. Hij liep dan elke wedstrijd met zijn kenmerkende geldtas over de schouder op de Heikant rond. Onder de rust wachtte hij de scheidsrechter op die het winnende lotnummer mocht trekken.

  Daarnaast bracht Paul jarenlang ons clubblad rond. Zijn meest opvallende activiteit was echter zijn niet aflatende inzet als kartrekker van de Vriendenclub van Beek Vooruit. Ieder jaar ging hij € 5 ophalen bij ongeveer 200 vrienden van Beek Vooruit. Hij stopte niet voor hij de laatste € 5 ontvangen had waardoor dit jaarlijks een groot succes was!

  De laatste jaren was Paul actief als lid van de bouwploeg. Dat is de ploeg met vrijwilligers die tenminste elke vrijdagochtend allerhande onderhoudsklussen verricht aan Sportpark de Heikant. Paul is daarmee van grote waarde geweest voor onze voetbalvereniging.

  Op zondag 6-2-2022 nam ons 2e elftal op gepaste wijze afscheid door het houden van één-minuut stilte ter nagedachtenis aan deze belangrijke Beek Vooruit man. Zij speelden de wedstrijd met de zwarte rouwband om.

  Wij gaan Paul erg missen. Wij bedanken hem voor zijn jarenlange inzet voor Beek Vooruit en wensen zijn vrouw Door, zijn kinderen Helma en Marjon en verdere familie heel veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

 • Op gepaste wijze nam Beek Vooruit afscheid van Paul door het houden van één minuut stilte en het spelen met de rouwband.