• Afgelopen maandag bereikte ons het trieste bericht dat Michel Hennekam op 76-jarige leeftijd is overleden. De betrokkenheid van Michel voor Beek Vooruit is tekenend voor zijn persoon. Michel was hét gezicht van Beek Vooruit.

  Hij was maar liefst 64 jaar lid van Beek Vooruit. In 1958 gestart als voetballer en sinds die tijd is hij altijd binnen de vereniging actief geweest. Jarenlang kwam Michel voor het 1e van Beek Vooruit uit. Na zijn actieve voetbalcarrière werd hij leider van diverse seniorenteams, zowel op zaterdag als zondag.

  Daarna zat hij tientallen jaren als secretaris in het dagelijks bestuur van onze vereniging, dit tot eind jaren ’90. Hij vervulde die rol zoals hij was: zorgvuldig, sociaal, altijd vooruitkijkend en durven vernieuwen.

  Ook was hij jarenlang actief bij de Vriendenclub van Beek Vooruit. Zijn laatste rol bij Beek Vooruit was wedstrijdcoördinator voor de senioren op zondag. Dit heeft hij tot het laatst actief en met heel veel plezier uitgevoerd.

  Bij de viering van het 50-jarig jubileum in 1996 werd hij vanuit de KNVB geëerd met de Zilveren KNVB vrijwilligersspeld. Daarnaast is hij als één van de weinigen Erelid van Beek Vooruit.

  Michel is tot het laatst toe een vaste supporter geweest van ons eerste elftal. Niet alleen tijdens de wedstrijd; hij was zeker ook aanwezig bij de 3e helft, waar hij zichtbaar genoot van de mensen om hen heen. We kennen hem als een kritische supporter, altijd eerlijk en steeds met maar één doel voor ogen: het beste willen voor Beek Vooruit, want Beek Vooruit zat in zijn hart.

  Met het overlijden van Michel verliest Beek Vooruit niet alleen een voetballiefhebber maar vooral een clubman in hart- en nieren, een man met een Oranje-Zwart hart! Wij zijn Michel zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet en aanwezigheid bij Beek Vooruit. Ook wij gaan hem vreselijk missen.

  Wij wensen Toos, zijn kinderen en hun partners en de kleinkinderen heel veel sterkte om dit enorme verlies te verwerken.