• De teamindeling seizoen 2024-2025 is bekend!

  21 jun 2024 Beheerder
 • Beste spelers, trainers, leiders en ouders,

  Hieronder vinden jullie de voorgenomen teamindeling voor het seizoen 2024/2025. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuwe indeling van de teams voor het nieuwe seizoen.

 • Gelukkig was er al veel voorbereidend werk gedaan en, zoals ieder jaar, hebben we ook dit jaar keuzes moeten maken en enkele lastige besluiten moeten nemen. Dit hebben we met elkaar gedaan met het doel het voor iedereen goed te doen.

  Teamindelingen
  Indeling JO19 tot en met JO16
  Indeling JO15 tot en met JO11
  Indeling JO10 tot en met JO8
  Indeling MO17 tot en met MO11
  Indeling Dames 1

  Bezwaar?
  Heb je een bezwaar tegen de indeling? Download dan hier het bezwarenformulier. Dit formulier kun je tot en met 25 juni insturen. Hoe je dat doet staat op het formulier.

  Voetbal.nl app
  De indelingen op de team-pagina's op deze website zijn nog niet bijgewerkt. Deze worden de komende weken bijgewerkt. Bovenstaande lijsten worden dan ook van de website verwijderd. Op dat moment zijn de gegevens ook in de Voetbal.nl app bijgewerkt. Niet iedereen staat nog op openbaar in deze app. Dat betekent dat je niet voor je team zichtbaar bent met naam en eventueel foto. Wij willen jullie vragen om dit in de voetbal.nl app te wijzigen. Je kunt dit doen bij instellingen - Mijn gegevens - zichtbaarheid. Je kunt dan kiezen om afgeschermd te zijn, beperkt zichtbaar (alleen de naam) of met je naam en foto. Uiteraard is het leuk als je naam met actuele foto zichtbaar zijn bij je team! Geen voetbal.nl app op je telefoon en wil je daar meer over weten? Check dan hier voor meer informatie over de app!

  Sportieve groet namens de gehele Technische Commissie en zeker tot in het nieuwe seizoen!

  Mark van Opstal

   

  Ook het voorlopige trainingsschema is opgesteld, klik hier voor meer informatie!