• Coronaregels bij Beek Vooruit vanaf zaterdag 13-11-2021 18.00 uur

  14 nov 2021 Beheerder
 • Zoals jullie ongetwijfeld gehoord hebben zijn vanaf zaterdag 13-11-2021 18.00 uur weer nieuwe Corona-maatregelen van kracht. Helaas krijgen we het virus maar lastig onder controle, maar kunnen we wel blijven voetballen. Uiteraard houdt Beek Vooruit zich aan de nieuwe overheidsregels. 

  Kleedkamers zijn een enorme uitdaging voor de vereniging
  Deze nieuwe regels brengt echter wel een forse uitdaging voor onze vereniging mee. Eén van de belangrijkste uitdagingen voor onze club is de controle van de QR-code bij personen die een bezoek aan de kleedkamers brengen. Onze kleedkamers zijn via wegen toegankelijk en dat maakt een efficiente controle erg lastig. We hebben daarom het besluit moeten nemen om de kleedkamers doordeweeks te sluiten tot en met vrijdag 3 december 2021. In het weekend blijven de kleedkamers vooralsnog geopend. 

  Doordeweekse sluiting kantine
  Tot en met 3 december blijft de kantine van Beek Vooruit gesloten op doordeweekse dagen. De kantine is enkel geopend op zaterdag en zondag, uiterlijk tot 20.00 uur. 

  Corona Toegangs Bewijs en ID
  Een geldig CTB is alleen geldig voor de persoon van wie het is. Dit kan alleen gecontroleerd worden als je een geldig ID bij je hebt. Komt dit overeen, dan heb je toegang. Heb je geen ID bij je of komt het niet overeen met je CTB dan is er GEEN TOEGANG tot de binnenruimtes van Beek Vooruit, dus ook niet tot de kleedkamers! 

  Wij hopen op ieders begrip en vertrouwen erop dat iedereen zich aan de regels houdt!