Maatschappelijke stages bij Beek Vooruit

Bijgewerkt: september 2017
 

KOM JE OOK JE MAATSCHAPPELIJKE STAGES (MaS) BIJ BEEK VOORUIT DOEN?

Op veel middelbare scholen moeten leerlingen een maatschappelijke stage lopen.
De maatschappelijke stage (MaS) gaat om het doen van vrijwilligerswerk.
 
Het inzetten van scholieren als maatschappelijke stage bij Beek Vooruit levert winst op voor allebei. We hebben al verschillende enthousiaste leerlingen mogen begeleiden tijdens hun maatschappelijke stage bij onze vereniging, met wie we meestal uitstekend hebben samengewerkt, hierdoor is er zowel voor de leerlingen als voor Beek Vooruit een positieve situatie ontstaan. Winst voor beide partijen dus!
 
Wat hebben we je te bieden?

Help mee met diverse activiteiten naast het voetbal bij Beek Vooruit en ondersteun onze vrijwilligers tijdens verschillende activiteiten met o.a. Sinterklaas, onze Goede Doelen-dag en/of onze jeugdtoernooien. Of wil je liever meehelpen met het geven van training aan een jeugdteam?

Ook het komende school- en voetbalseizoen 2017/2018 hebben wij weer plaats voor enthousiaste leerlingen die het leuk vinden hun stage bij een sportieve club te lopen. Jij kan gaan meehelpen tijdens verschillende activiteiten door onze vrijwilligers te ondersteunen.
We hebben diverse activiteiten waar je onze vrijwilligers mee kan helpen:
 

  • Meehelpen bij de organisatie van het Sinterklaasfeest voor pupillen, hier begeleid je dan een groepje kinderen;
  • Het helpen tijdens onze Goede Doelen-dag in de kerstvakantie, door bijvoorbeeld mee te helpen met het inschenken van de soep/drankjes of rond het veld staan tijdens de Goede Doelen Loop;
  • Meehelpen in de organisatie tijdens onze diverse toernooien. Je begeleidt en coacht een team en/of je voert ondersteunende taken uit en helpt hierbij onze vrijwilligers. Wij hebben een pannenkoekentoernooi in de herfstvakantie, een zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie en diverse toernooien in mei/juni;
  • Meehelpen tijdens toernooien in onze kantine, in de keuken en als ondersteuning van onze vrijwilligers;
  • Meehelpen met het geven van training aan een van onze jeugdteams. De trainingen vinden plaats op een avond en duren ongeveer een uur en zijn iedere week op een vaste dag bij een vast team.

 

Hoeveel uur je loopt dat bepaal je zelf.
Wil je meer informatie stuur een email aan stage@beekvooruit.nl en onze coördinatoren nemen dan contact met je op. Hopelijk kom jij ook je MAS-stage bij onze vereniging lopen.

Zoals je ziet heeft Beek Vooruit veel verschillende mogelijkheden voor jouw MaS!
Dus als jij je MaS bij een sportieve, leuke en gezellige club wilt lopen, neem dan contact op met een van onze MaS coördinatoren:

Marjolein Looijmans                     Letty Luijken
Telefoon: 06-43969056                Telefoon: 06-17183982
Email: stage@beekvooruit.nl
 

Je MaS bij Beek Vooruit is:
  • leerzaam, leuk en sportief!
  • echt vet, want Beek Vooruit is meer dan voetballen!!
  • actieve begeleiding krijgen vanuit de club;
  • je eigen initiatief leren tonen;
  • een hele leuke vereniging helpen!
Terug naar boven