• Bijna een einde aan de Corona-beperkingen bij Beek Vooruit!!

  17 feb 2022 Beheerder
 • Wij weten zeker dat iedereen het fantastische nieuws heeft vernomen dat onze overheid heeft besloten dat vanaf 25 februari zo'n beetje alle Coronaregels overboord worden gezet! Uitstekend nieuws voor iedereen en dus ook voor de Corona regels die Beek Vooruit nu nog heeft. Wat verandert er?

  Vanaf 18-02 al grotendeels los
  Vanaf vrijdag 18-02 is het enige wat je nog hoeft te doen als je de kantine van Beek Vooruit wilt bezoeken voor het nuttigen van een versnapering een geldige QR-code te overleggen. We hoeven niet meer verplicht te zitten en ook geen mondkapje meer te dragen bij verplaatsingen! Weer grotendeels terug naar hoe het "vroeger" was, waarbij een lekkere volle bezetting van de kantine weer mogelijk is. Ook zal de kantine op donderdag 24-02 weer geopend zijn. Wat een heerlijk vooruitzicht!

  Vanaf 25-02 helemaal los!
  Vanaf volgende week vrijdag zijn er helemaal geen beperkingen meer in het kantinebezoek bij Beek Vooruit. Iedereen is dan weer welkom op ons sportpark en in de kantine. Ongedwongen praten voor, tijdens en na de wedstrijden of trainingen, onder het genot van een hapje of drankje. Wij zijn er ontzettend blij mee en jullie ook!

  Maar.... 
  Door de toenemende drukte op ons sportpark en in onze kantine zijn we ook op zoek naar kantinevrijwilligers! Niet alle bardiensten zijn al ingevuld door onze vrijwilligers. Een dringend beroep dus op alle leden, ouders, supporters en overige vrienden van Beek Vooruit. Help onze vereniging weer als vanouds en geef je op als (kantine-)vrijwilliger! Aanmelden kan via kantinebeheer@beekvooruit.nl.