• Bericht van Hans van Wolven
  Na een periode van ruim 10 jaar heb ik besloten om mijn functie van bestuurslid Technische Zaken per direct neer te leggen. In deze periode heb ik als voorzitter van de Technische Commissie vooral prettig samengewerkt met de leden van deze commissie. Samen hebben we mooie resultaten geboekt en vooral gewerkt aan het optimaliseren van het Technisch Beleid.

  In goed overleg met het bestuur heb ik besloten om mijn functie per direct neer te leggen. Wel blijf ik binnen de vereniging nog actief als trainer-coach van het Dameselftal.

  Ik wens iedereen nog veel succes en plezier toe binnen deze mooie vereniging!

  Reactie van het bestuur op het vertrek van Hans van Wolven
  Het bestuur respecteert uiteraard het besluit van Hans van Wolven om te stoppen als voorzitter van de Technische Commissie en daarmee ook met zijn bestuursfunctie bij Beek Vooruit.

  Tijdens de genoemde periode van 10 jaar is Beek Vooruit uitgegroeid tot een stabiele 2e klasser, het damesvoetbal floreert, het G-team is van start gegaan en de doelstellingen voor voetbal op zowel prestatief als recreatief niveau zijn ook behaald.  

  Het bestuur bedankt Hans dan ook voor zijn tomeloze inzet om het voetbal bij Beek Vooruit, daar waar het uiteindelijk allemaal om draait, nog beter op de kaart te zetten!