• Beek Vooruit verrast vrijwilligers met een gezonde attentie!

  30 dec 2020 Beheerder
 • Deze week stond voor Beek Vooruit in het teken van onze vrijwilligers. Onze vereniging draait alleen dankzij onze vrijwilligers!

   

  Vrijwilligers bedankt!
  In dit uitzonderlijke jaar is veel van hen gevraagd. Vooral veel aanpassingsvermogen om in telkens veranderende omstandigheden toch weer het beste voor de leden en de vereniging eruit te halen. Dat verdient een pluim. Als dank hiervoor heeft Beek Vooruit de afgelopen dagen aan ruim 270 vrijwilligers persoonlijk een heerlijke netje mandarijnen uitgereikt. Deze blijk van waardering werd zeker op prijs gesteld! De mandarijnen kwamen van onze hoofdsponsor Aartsen fruit and vegetables.

  De lijst met vrijwilligers is met grote zorg samengesteld. Toch kan het helaas voorkomen dat een vrijwilliger door omstandigheden niet op onze lijst voorkomt. Weet jij iemand die wel vrijwilliger is maar die geen netje mandarijnen heeft ontvangen (of ben je dat wellicht zelf)? Laat het ons dan weten (secretaris@beekvooruit.nl)! Dan kunnen we dit in elk geval aanpassen.

 • woonzorgcentrum Hagedonk

  We hadden net iets meer mandarijnen dan we nodig hadden. Onze secretaris heeft deze mandarijnen vandaag geschonken aan woonzorgcentrum Hagedonk. Die waren daar erg blij mee! 

  Rest ons niets anders dan alle leden en betrokkenen van Beek Vooruit alle goeds toe te wensen voor 2021. Dat het maar een ander jaar mag worden dan 2020 met veel voetbalactiviteiten!

  Met sportieve groet,

  Het bestuur van Beek Vooruit