• Terugblik op grandioos feestweekend!

  Vrijdag was de dag voor de jeugd. Zij konden vanaf 16 uur van een mooi spektakel genieten, het Panna knock out toernooi. Na deze straatvoetbalactiviteiten konden ze frietjes met een lekkere snack eten en vanaf 20 uur in de kantine, maar ook buiten, van een heerlijk feest genieten onder begeleiding van DJ Sam Schreiner!

  Op zaterdag was het overdag ook te doen voor de jeugd en het G-team. De commissie had via Crazy Air gezorgd voor een parcours van allerlei leuke (voetbal-)opblaasspelen, waarvan ook één met water! Het enthousiasme was groot en de deelnemers konden ondertussen genieten van pannekoeken, gebakken door de ouders. Hier werd ook de nieuwe mascotte van Beek Vooruit "Beekie de Leeuw" geïntroduceerd. 

  Aan het begin van de avond vertrok de oudere jeugd naar Wagenberg, om bij Polderevents zichzelf te vermaken met een sportieve bootcamp en andere outdooractiviteiten. Dat lukt maar al te goed! Ondertussen vond in de feesttent een mooie feestavond plaats die muzikaal werd omlijst door DJ Marco van der Hoeven. 

  Op zondag was het de beurt aan de oud-spelers van Beek Vooruit 1. Zij speelden een wedstrijd tegen elkaar wat leidde tot mooie taferelen. In de feesttent bleef het daarna nog lang onrustig. Niemand minder dan de Mont Blancs brachten hun muzikaal talenten ten gehore. Ook stond DJ Tim van Opstal aan de DJ-booth. 

  Vrijwilligers bedankt!
  Het bestuur bedankt elke vrijwilliger voor haar of zijn bijdrage aan dit feestweekend. Maar in het bijzonder ook de leden van de jubileumcommissie en kantinecommissie die hard gewerkt hebben om dit feest tot een onvergetelijk feest te maken. Allen bedankt!!

  Sponsoren uiteraad ook heel erg bedankt!
  Waar zouden we zijn zonder onze sponsoren. Beek Vooruit dankt alle sponsoren, hieronder genoemd, die hun bijdrage hebben geleverd, in welke vorm dan ook, aan deze feestelijke gebeurtenis. Mede dankzij hen hebben wij dit mooie feest kunnen vieren. 

 • Beek Vooruit bestaat in het seizoen 2021/2022 maar liefst 75 jaar!! 1-2-3 juli 2022!!
  Kort na de 2e wereldoorlog namen de slager, de onderwijzer en de postbode uit Prinsenbeek het initiatief om een eigen Beekse voetbalclub op te richten. Op 1 juli 1946 was het dan zover: de oprichting van de Rooms Katholieke Voetbal Vereniging Beek Vooruit. Toen was er één elftal, nu zijn er ruim 60! 

  Vanaf 1 juli 2021 viert Beek Vooruit dus een heel jaar het 75-jarig bestaan! En dat willen wij maar wat graag groots met jullie afsluiten. Samen met alle leden en iedereen die Beek Vooruit een warm hart toe draagt.

  Een club enthousiaste leden is al enige tijd met de voorbereiding van ons jubileumjaar begonnen. Het programma is bekend! Kijk hieronder naar het gehele programma van het feestweekend. Daaronder is per spelerscategorie de detailinformatie weergegeven. 

  Wij vinden het ontzettend leuk om dit feestweekend te organiseren! En wij zouden het erg leuk vinden als jullie in grote getale de activiteiten bezoeken!