• Vacature Algemeen Voorzitter Beek Vooruit

  Over Beek Vooruit
  Beek Vooruit is een voetbalvereniging waar plezier, prestatie en respect voor elkaar en onze gasten hoog in het vaandel staan. De vereniging heeft ruim 1.250 leden en heeft haar thuis op Sportpark ‘De Heikant’. Onze vereniging wordt gedragen door de vele vrijwilligers: mensen die zich belangeloos inzetten voor de Beekse gemeenschap en onze club en die beloond worden met de gemoedelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid van Prinsenbeek. In een dorp met een actief verenigingsleven speelt Beek Vooruit dan ook een centrale rol. Beek Vooruit een waarde(n)volle club. We willen winnen, maar met fatsoen en respect voor de tegenstanders, de scheidsrechter, het publiek en de materialen op de sportparken. Wij willen spelers, voetbalpubliek en de genieters blijven boeien en binden.

  Op weg naar een mooie(re) toekomst!
  De afgelopen jaren is er veel veranderd en verbeterd op de club. Maar er liggen nog vele mooie projecten voor ons. Om daar mede invulling aan te geven zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie:

   VOORZITTER BEEK VOORUIT

  Jouw formele rol:
  Als Algemeen Voorzitter van Beek Vooruit ben je inspirerend aanvoerder van een prachtige vrijwilligersorganisatie. Wij zoeken een (ervaren) bestuurder die op een verbindende wijze intern en extern leiding geeft aan de club. Je geeft leiding aan het dagelijks bestuur van de club en hanteer je de voorzittershamer bij de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) en de periodieke bestuursvergaderingen. Als officieel woordvoerder van de vereniging ben je ook de eerste aanspreekpartner voor onder andere het College van Burgemeester en Wethouders, gemeentelijke instanties en het OBA (Overlegorgaan Bredase Amateur voetbalverenigingen).

  Jouw échte rol:
  De ALV keurt het algeheel beleidsplan van jouw bestuur goed. Op basis van jullie plan kunnen de commissies binnen de vereniging aan de slag met hun plannen, die in het bestuur zijn gevalideerd. Als boegbeeld van de club ben je een échte verbinder die vrijwilligers zichtbaar waardering geeft, stimuleert, motiveert en die de balans weet te bewaren tussen bijvoorbeeld prestatief en recreatief voetbal.

  Als inwoner van Prinsenbeek zorgen jouw sociale voelsprieten en netwerk er mede voor dat de vereniging in een positieve flow komt (beleid) en blijft. Als een echte prof geef je met bestuur en commissies de juiste passes waardoor spelers en vrijwilligers in staat zijn om succesvol te zijn en te scoren! 

  Interesse?
  Uiteraard kunnen we op 1 A4 niet volledig uit de doeken doen wat jouw specifieke taak is in het team van Beek Vooruit. Maar als je geïnteresseerd bent lichten we ons speelplan graag verder aan je toe in een persoonlijk gesprek met enkele bestuursleden.

  Neem voor meer informatie contact op met:

  Ella Snoek                        penningmeester@beekvooruit.nl       06-22907906
  Willem Vermeulen             wedstrijdzaken@beekvooruit.nl         06-51496958
  Silvain van de Wiel            accommodatie@beekvooruit.nl         06-83397989  
  Jacques de Craen              communicatie@beekvooruit.nl          06-55188925