• Collecte fonds gehandicaptensport ook voor Beek Vooruit!

  11 mei 2021 Beheerder
 • Elk jaar halen duizenden collectanten zowel digitaal als van deur-tot-deur, geld op voor het Fonds Gehandicaptensport. Dit jaar loopt deze collecte net even anders dan anders. Door Corona is langs de deur collecteren lastig en Fonds Gehandicaptenport heeft de hulp ingeroepen van allerlei verenigingen om mee te helpen om te collecteren. Beek Vooruit helpt daar graag bij!

  Ook bij Beek Vooruit is een G-team
  Dat doen we niet zomaar. Voetbal zit immers verankerd in onze maatschappij. De sport is voor veel Nederlanders toegankelijk, maar voor een grote groep voetballiefhebbers is de weg naar de velden minder gemakkelijk te vinden. Voor voetballiefhebbers met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking zijn namelijk aanpassingen bij de plaatselijke voetbalclub nodig, zodat ook zij kunnen voetballen. Bijvoorbeeld door extra begeleiding of met passend voetbalaanbod in de buurt, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan voetballen. Niemand buitenspel. Wij staan als Beek Vooruit als één team achter de sporters met een handicap. Daarom hebben wij bij Beek Vooruit een eigen G-team. En daar zijn we maar wat trots op! Ons G-team wordt goed ondersteund door de vereniging en zeer actieve vrijwilligers.

  Beek Vooruit ontvangt 50% van de donatie die jij doet!
  De actie van het fonds gehandicaptensport is ook voor Beek Vooruit aantrekkelijk. Beek Vooruit ontvangt namelijk 50% van de donatie die jij doet aan het Fonds Gehandicaptensport via de collectebus van Beek Vooruit.  

  En wat gaan we daarmee doen?
  Jouw donatie gaat uiteraard niet zomaar de verenigingskas in. Deze wordt besteed aan de organisatie van een feestelijke voetbal/sportmiddag met én voor ons G-team maar vooral ook voor G-voetballers uit onze directe omgeving. Dat doen we wanneer het weer “echt” kan om bij elkaar te zijn, dus na de Corona-crisis. De middag wordt opgevuld met alles waar deze sporters enthousiast en blij van worden: een bekende keeper voor de penaltybokaal, leuke mascottes, live muziek, lekker eten en drinken, een actieve bijdrage van NAC. Kortom, een hele mooie middag om nog lang op terug te kijken!

  Wil je meer weten?
  Kijk dan op www.fondsgehandicaptensport.nl of ga direct naar de de digitale collectebus van Beek Vooruit om jouw gift te doen. 

  Doneer daarom nu!
  Ondersteun het landelijk fonds gehandicaptensport! Met jouw gift maken we ook voor ons eigen G-team een dag om nooit te vergeten.  

  Alvast namens het Fonds gehandicaptensport en Beek Vooruit dank voor jullie donatie!

  deze actie loopt tot 31-12-2021