• Aankomende vertrek Jan Hoppen als voorzitter van Beek Vooruit

  14 mrt 2021 Beheerder
 • Beste leden,

  Het afgelopen jaar was voor ons allemaal een moeilijk jaar. Maar ook een periode voor zelfreflectie. Dat is zeker voor mij als voorzitter van Beek Vooruit van toepassing geweest. Ook omdat ik betrokken ben als ondernemer bij twee nieuwe bedrijven in het vastgoed. Door die extra verantwoordelijkheid is het voorzitterschap lastig of eigenlijk niet meer te combineren.

  Maar juist nu heeft het relatief nieuwe bestuur van Beek Vooruit extra energie nodig, dat kan ik Beek Vooruit nu niet meer geven. Daarom is het juiste moment om afscheid te nemen aangebroken. Ook vooral omdat het huidige bestuur een hecht team is met heel veel kwaliteiten, zie ik dat deze vereniging alleen maar sterker en hechter kan worden in de toekomst met een nieuwe voorzitter aan het roer!

  We hebben de afgelopen jaren als vereniging samen veel bereikt, ik ben trots dat we nu zover zijn gekomen. Bij de eerst volgende Algemene Leden Vergadering neem ik afscheid als voorzitter. Maar niet als supporter, sponsor en lid van de bouwcommissie.

  Beek Vooruit is en blijft mijn club voor altijd.

  Voor de komende periode heb ik nog maar een wens, en dat is dat we elkaar weer kunnen ontmoeten op de Heikant, daar ga ik in ieder geval extra van genieten als het zover is, tot snel bij Beek Vooruit.

  Met vriendelijke groet,

  Jan Hoppen
  Voorzitter v.v. Beek Vooruit