• Geweldig succesvol jeugdtoernooi bij Beek Vooruit!
  Afgelopen zaterdag was een absoluut hoogtepunt voor Beek Vooruit, toen we eindelijk weer een jeugdtoernooi konden organiseren na jaren van afwezigheid. Met stralend weer en een uitstekende organisatie van de toernooicommissie, werd het een onvergetelijke dag voor alle kinderen die deelnamen.

 • Een ongelooflijke prestatie: 520 doelpunten op één dag!
  In totaal waren er maar liefst 70 teams uit verschillende regio's aanwezig op ons jeugdtoernooi, dat werd geleid door de enthousiaste Kees Mol en Christ van Beek. In de leeftijdscategorieën van onder 8 jaar tot en met onder 12 jaar werden op de Heikant maar liefst 140 wedstrijdjes gespeeld, resulterend in een indrukwekkend totaal van 520 doelpunten!

  Een stralende prijsuitreiking en traktatie van sponsor Aartsen Fruit & Vegetables
  Na afloop van de wedstrijden vond de prijsuitreiking plaats, waarbij onze geliefde mascotte Beekie de prijzen uitreikte. Om de energie van de kinderen aan te vullen, werden ze tijdens de dag verwend met heerlijke appels van onze gewaardeerde sponsor, Aartsen Fruit & Vegetables.

  Dank aan alle betrokkenen voor dit geweldige evenement!
  Beek Vooruit wil graag alle deelnemende kinderen bedanken voor hun fantastische inzet en enthousiasme, waardoor deze dag een groot succes werd. We zijn ook enorm dankbaar voor de onschatbare bijdrage van de vele vrijwilligers, variërend van spreekstalmeesters tot scheidsrechters, die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast willen we onze oprechte dank uitspreken aan de EHBO'ers die de hele dag paraat stonden, evenals aan Kees Mol, Christ van Beek en onze geweldige hoofdsponsor Aartsen Fruit & Vegetables.

  Met zo'n bruisende en vreugdevolle dag achter de rug, kijken we vol trots en dankbaarheid terug op het jeugdtoernooi van Beek Vooruit!